Yunan ve Rus sağlık heyetleri Samsun'da incelemelerde bulundu

Yunanistan ve Rusya'dan gelen iki ayrı heyet, Medical Park Samsun Hastanesi'ni ziyaret ederek, sağlık çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Haziran 2012 15:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun Mübadele Derneği ve Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa organize ettiği 'Selanik-Samsun Kültür ve Turizm' konulu gezi kapsamında Selanik'ten gelen 15 kişilik grup, Medical Park Samsun Hastanesi hakkında bilgi almak için Genel Müdür Hikmet Çavuş'u ziyaret etti. Medical Park Samsun Hastanesi'ne gelen heyette Selanik Turizm Organizasyon Başkanı Nikolaos Sapountzis, Selanik Belediyesi Kültür ve Turizm'den sorumlu Başkan Yardımcısı Spyriden Pengas, Selanik Seyahat Acenteleri Birliği Başkan yardımcısı Stefanos Hatzimanolis, Türk Hava Yolları Selanik Müdürü Utku Yazan ve Selanik'ten gelen diğer misafirler yer aldı. Heyete Samsun Mübadele Derneği başkanı Salih Meriç ve Başkan Yardımcısı Ersin Kasap eşlik etti. Genel Müdür Hikmet Çavuş misafirlere kurumu tanıtarak, sağlık turizmi ve Samsun hakkında bilgi verdi. Heyet Medical Park Hastanesi'nin çok güçlü bir kurum olduğunu ve bu güçlü kurumu ziyaret edip, tanıştıkları için çok memnun olduklarını vurguladı. Heyet, Medical Park'tan ülkelerine hastane açmaları konusunda Genel Müdür Hikmet Çavuş'a teklifte bulundu.

Rusya'nın Novorossisk, Krasnador ve Moskova kentlerinden sağlık, tarım, sanayi, turizm ve inşaat sektörlerinde görüşmeler yapmak üzere Samsun'a gelen heyetteki hekimler de Medical Park Samsun Hastanesi'ni ziyaret etti. Heyet, onkolojik cerrahiler hakkında Genel Müdür Hikmet Çavuş'tan, hemotoloji bölümü hakkında da Doç. Dr. Tunç Fışgın'dan bilgi aldı. Heyet, Medical Park Samsun Hastanesi'nin çok gelişmiş olduğunu ve ülkelerinde de böyle büyük ve donanımlı hastaneler görmek istediklerini dile getirdi. Rus hekimler, Medical Park Hastanelerini ülkelerinde görmekten memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber